Facebook

Роял В е доставчик на високо качество сушени яйчни продукти и суровини за хранително вкусовата промишленост, за производство на захарни и тестени изделия, майонези, салати, сухи смеси, шоколадови изделия, сладолед, кремове, млечни и месни продукти и други храни в различни сектори на хранителната индустрия.

Роял В е вносител, износител и дистрибутор на суровини за ХВП на местния и международен пазар. Наши партньори са водещи производители в своята област в Европа, Южна Америка и Азия, които прилагат високи стандарти за качество. Дружеството прилага добрите търговски практики и HACCP и пълна проследяемост за всички доставяни продукти, в съответствие с националното и Европейско законодателство за безопасност на храните.

Роял В е експортно ориентирана компания и успешно развива нови продукти и нови пазари в различни области на хранителната промишленост. Наши клиенти са водещи производители на храни в България, Румъния, Гърция, Македония, Албания, Косово, Турция, Русия Европа,  Близкия изток, и друг.

Нашият екип е фокусиран върху желанията и успеха на нашите клиенти,  като основен наш приоритет е дългосрочно сътрудничество с всички наши партньори.  В резултат на нашия опит, усилия и отдаденост на качеството. Днес  Рoял В  е доказан надежден и коректен партньор  за производители, които търсят най-добрите решения и изискват високи стандарти за качеството на влаганите суровини.

Royal V LTD

Карта

Контакти

РОЯЛ В ЕООД
гр. Пазарджик, ул. "Петър Бонев" 128, ПК 4400
Тел. +359 34 453 180; +359 899951555
Факс +359 34 452 925

Follow Us

Follow us on facebook!
Follow us on google+
Follow us on youtube!
Follow us on twitter!